Jump to content

Recommended Posts

Hey, I’ve recently acquired an Anglo Wheatstone that sounds like it has done its fair share of travelling and been around for a bit. I’ve been having an absolute blast with it but I am starting to run into an issue. The “posts” (I don’t know if that’s correct terminology) that hold down the spring and lever of the button are starting to work their way loose as I play. Sometime it’s just a little bit of air that leaks but today one spring and lever came completely out of its anchor. 

  Any suggestions? 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use a tiny drop of Krazy glue or the Locktite equivalent (Cyanoacrylate).Put a drop in the wooden hole and insert the post. Works every time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just be careful to use a tiny drop, like the amount that would bead up on the point of a pin.  The stuff wicks like crazy and can flow between the lever and post, freezing them up.  If the post is out of the hole when you start, you are pretty safe.

it does work really well.

Dana

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...