Jump to content
Sign in to follow this  
Ollie

Mobile Site

Recommended Posts

Just tried to access the forum from my iPhone (5s, running iOS 8, using Safari), and the mobile site wouldn't work. I got the home page, with all the various forums on it, but whenever I click on one, I get an error message. I was also unable to request the desktop site (which would work perfectly fine on my phone - I use the standard site when browsing melodeon.net on my phone), so had no way of accessing it. Not sure if this is a known problem, or whether it's just me, but I thought I'd flag it up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Ollie, it is known, and there are workarounds (which still are quite unsatisfactory), best suggestion is to avoid the mobile site which can by done by replacing Safari through Mercury, using the Chrome user-agent, maybe Firefox or IE agents will do the trick as well).

 

Best wishes - Wolf

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was also unable to request the desktop site...

 

Until recently I had a 4S, now I have a 6+. The [Full Version] button at the bottom of the mobile page works fine on both using Safari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

David, yes, the button works fine, if only it would secure the "full version" for more than just the current session... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×